Double U DJ’s

De Double U DJ's zijn inzetbaar op elk soort feest!, wie ze zijn en wat ze kunnen lees je hieronder.

DJ Double U is dé ultime allround DJ proffesional voor elk soort feest of event. Hij voelt zich thuis in ieder thema, iniedere gelegenheid en past zich daar volledig op aan. Mixed de juiste platen aan elkaar zodat het een non stop feest wordt. Lounge, Dance, House, Dance Classics, Club, Urban, Top 40, de 70's tot nu zijn de stijlen en decennia die hij beheerst. DJ Double U deelt zijn 25 jaar ervaring d.m.v. DJ Masterclasses, hij is voice-over en adviseur voor diverse evenementen. Hij heeft op het podium gestaan met o.a. De Dijk, De Scene, Jan Smit, Gordon, Justin Pamelay, Marco Borsato band, Dewi en Hans Dulfer. Kortom: Allround & professioneel van de 1ste tot de laatste plaat.DJ Double U

DJ Abercrombie een echte " Ibiza style" dj.
Hij laat je de muziek zo beleven dat je het ervaart als een drug zo intens.
Met zijn eigen style heeft hij reeds een eigen publiek voor zich weten te winnen.
DJ Abercrombie is de ideale party DJ!


 .DJ Abercrombie

DJ Joe is een ervaren Allround  Dj en heeft als specialiteit Dance, Top 40,Dance classics en 70s/80s/90s.

Door deze stijlen te mixen en met  zijn grote muziekkennis opgebouwd in het muzikantencircuit weet deze Dj op elk feest de sfeer moeiteloos aan te voelen en het tot een succes te maken.

Zowel op de grote (bedrijfs)feesten als op feesten met een meer intiemere sfeer draait ie het dak eraf!! .DJ Joe

DJ Bass’o is de dj voor het lounge en hippe clubbie cafe en brasserie werk.Altijd een top sfeer en op en top gezelligheid. DJ Bass'o is ook VJ.

De platen met de clip en alles in juiste mix. Super vette show!

 .DJ Bass’o

DJ Michiel

Allround DJ die inzetbaar is op elk soort feest.

Van Baya beachclub tot bruilofts feest!

DJ Michiel beheerst alle stijlen dus

Get's every party started!

 


DJ Michiel

Allround DJ Vidi Specialiteit: Dance Classics-House-Dance-Top
40. DJ Vidi is een geboren DJ. Al vanaf zijn 13e is hij bezig met muziek. Begonnen als DJ in diverse clubs en kroegen in Leiden. Vidi is een volleerd allround DJ die op menig hockey-, bruilofts- en housefeest draait. In zijn begin jaren heeft hij zelfs in het voorprogramma gestaan van DJ Tiësto. Hij geeft zijn kennis door d.m.v. het geven van lessen tijdens de DJ Masterclass. Tevens produceerd Vidi zijn eigen muziek. DJ Vidi, een totaal DJ die alle stijlen beheerst en van elk feest een topfeest maakt.


DJ Vidi
(DJ Masterclass-Docent)

DJ Parla is de allround DJ met als specialiteit nederlandstalig en feestmuziek. Hij is o.a. bekend geworden met de party hit "Liberté". Voor elk feest of evenement is DJ Parla inzetbaar. Met zijn verschillende imitaties van bekende nederlanders kan hij uw feestavond een extra tintje geven. Hij kan ook als zanger Morris optreden.DJ Parla

DJ Jerome Adams Van Hazes tot Strauss

Van Toppers tot House

Allround party DJ waarbij het dak

er af gaat en af gaat en.

DJ Jerome Adams

DJ Blacka Fuku heeft een draaistijl  die je niet vaak tegen komt. Hij combineert diverse stijlen tegelijk waardoor je letterlijk en figuurlijk in een mix terecht komt van stijlen genres die een genot is voor het oor. Met af en toe een tropische swing weet Blacka Fuku een trend te zetten. Hij kan zich dan ook zonder meer een up coming DJ noemen. DJ Blacka Fuku is een talent welke ontdekt is door DJ Vidi tijdens de DJ masterclassesDJ Blacka Fuku

DJ Matth, Allround DJ die op elke feest iets toevoegt!

Te boeken voor elk soort feest of event!
DJ Matth

DJ Dennis is top 40 dj van t laatste uur en draait vaak in duo voor de beste mix.

! .DJ Dennis

DJ Marcel Allround DJ te boeken voor diverse feesten.DJ Marcel is een allround dj met veel ervaring in het cafe, discotheek en uitgaans circuit.

Is resident DJ in diverse zaken in de bollenstreek en werkte al met vele BN's samen. Een aanrader op feestgebied.

! .DJ Marcel

DJ Pete Rose is zeer bekend van zijn eigen stijl van mixen. Oude nummers in een nieuw anno 2012 jasje!

In meerdere landen op nummer 1 gestaan. Één naadloze mix krijg je als je Pete Rose boekt ! .DJ Pete Rose

DJ Party Pixel Allround DJ waar de gezelligheid centraal staat. Met de juiste platen uit de 70's 80's top 40 en van nederlandse bodem weet hij er een op en top feest van te maken. Een echte sportclubparty aanrader.


 .DJ Party Pixel

DJ Jor-D Allround DJ met ruime ervaring in discotheken, clubs, dorpsfeesten. Resident DJ van discotheken De Bob en Casa Cara, draaide en werkte samen met vele bn-rs waaronder, DJ Jose, DJ Jean, Nick & Simon e.v.a.

Kortom met DJ Jor-D is je party een Party. .DJ Jor D

Allround DJ O-laf: House-Skihut-Top 40-presentatie

Waar een grote mond niet allemaal toe kan leiden, in ieder geval zijn eerste draaiklus op een buurtfeest in Voorschoten. Daarna kreeg hij de smaak te pakken en kwam via via overal terecht, van De Oude Harmonie in Leiden tot Club Murphy's in Alanya (Turkije) van Incasa tot Club Orange in Cap d'Agde (Zuid Frankrijk)... Daarnaast presenteert hij op dit moment de middag radioshow bij Meerradio en zat hij op de Dj School van Radio 538.  Dj O-laf is de all round dj die van elke gelegenheid een feest kan maken. Zijn cd koffer zit vol met top 40, house, skihut maar ook jaren '70 '80 en '90. Daarnaast is O-laf ook de perfecte gastheer voor presentatieklussen.DJ O-lafAllround DJ Vuz Specialiteit: Medimum House-Top 40-Turkse feesten DJ Vuz is een dj die zeer breed georiënteerd is.

Op diverse house events heeft DJ Vuz gedraaid waarbij hij veelal de boventoon voerde. Vooral door zijn eigen stijl van draaien. Hij is allround, zodat je hem gerust ook kan boeken voor je bruiloft, verjaardag of schoolfeest. DJ Vuz is een specialist in turkse muziek en evenementen.

Als je wat speciaals wil op je event móet je DJ Vuz zeer zeker gaan boeken.
DJ Vuz

DJ Mara, R & B en Latin/Salsa specialist

 


DJ Mara

DJ Beats Illegal , Zeer talentvolle jonge DJ met als specialisaties; electro house en dutch house. In zijn snelle en strakke mixe speelt hij met het publiek.

Deed zijn ervaring op in Clubs als In Casa en Harmonie Leiden. Bij de laatste is hij resident DJ.  .. Hij draaide in Bodrum voor Gogo. .DJ Beats illigal

DJ Ricardo is de 60's 70's blues en jazz specialist. Heeft de grootste platen collectie van Nederland. Komt uit de platen en vinyl tijd.


DJ Ricardo

VJ/DJ BoriZ is de VJ samen met DJ Bass'o de VJ's van Double U Productions.

Een vette combi van te gekke platen met snelle beelden en clips.

Total package show!DJ BoriZ

DJ Menno is de ideale dj voor de kidsdisco feestjes. Vb: Mijn 1ste disco feestje, groep 8 afscheids feestje, sweet sixtien party. Kortom animatie en entertainment voor de kleine feestgangers.

.

!DJ Menno

DJ Rubo is een allround DJ met voorkeur voor hiphop, urbun en Deep-/Tech-house en Techno. De dj voor Armeense feesten

.

!DJ Rubo

DJ Farid is dé DJ met het gevoel en de magie van de 70's en 80's met een vleugje van nu zodat hij op elk feest op zijn plek is.

Met veel gevoel voor muziek maakt hij er een topfeest van.

In de jaren 90 heeft hij als Prince look a like deelgenomen aan de soundmixshow; een combi optreden is dus iets extra's wat u kan boeken als u DJ Farid op uw feest wilt hebben.

Non-stop party en show.

!DJ Farid

DJ Chris is dé Party DJ voor de allround en hed kandi party's. 

Vol energie en gevoel voor sfeer maakt DJ Chris er een top feest van. .DJ Chris

DJ Sando, is een getalenteerde dj die voor zijn leeftijd al heel allround is.

Sando zet de juiste sfeer neer op, schuurfeest, braderie, kroegfeest, voetbalfeest of een hollandse avond. Maar je komt hem ook tegen als House of top 40 het thema is.

 DJ Sando

DJ Jasper

DJ Jasper is een upcomming allround DJ met voorkeur voor house dance en club. Voelt feilloos zijn publiek aan en is altijd in balans met zijn publiek.


 


Kespa

Kespa is de ultieme house/dance/club dj en de sensatie van 2012.

Kespa komt uit onze eigen opleiding en bereikte de Finale van Pioneer's

DJ Contest 2012 en won diverse (Internationale) DJ Contests.

Heeft inmiddels gedraaid in diverse grote clubs in Spanje en is sinds

September resident DJ in Hollywood Music Hall te Rotterdam.

Kespa valt vooral op door zijn platenkeuze en interactie met het publiek.

Wil je meer weten of zien van Kespa bezoek zijn site. Of kijk op Youtube.

Wil je Kespa boeken wees er snel bij, want deze jongen is HOT!!!!


Beluister Kespamix KESPA@LHC Roomburg .m4v

DJ Generis Allround DJ met voorkeur voor house, maar kan op elk soort party uit de voeten. Met veel gevoel voor sfeer, zoekend naar de interactie mix hij de juiste platen aan elkaar en kan de zaal los gaan.

 


DJ Generis

DJ Flor, is met zijn 11 jaar het grote dj talent van de Double U Productions DJ Masterclasses. Met speels gemak en gevoel voor muziek mixed hij de juiste platen aan elkaar. Een aanwinst op je Double U Kids Disco Party.

Met DJ Flor gaat t dak er af!

 

 DJ Flor

Beluister DJ Beats Illegalmix 

DJ Double H is een allround dj met een dijk van een ervaring.

Kan in elke stijl en is op zijn plek op elk soort feest met gevoel voor sfeer en met kennis van alle decennia maakt hij van elk feest een succes.
DJ Mister HH

DJ Phillipona is dé DJ voor de easy settings, heeft op Noth Sea Jazz gestaan en op vele nationalen en internationale podia.

Met haar eigen maar herkenbare te gekke stijl is ze toch breed inzetbaar en heb je echt iets speciaals op je party/borrel/opening/walking diner.DJ Phillipona

DJ Le Riche is een allround DJ met een    zeer grote kennis van muziek uit elke tijd. Hij is te boeken voor zowel een dance classic party als voor een ibiza party. Dus zonder meer veelzijdig te noemen. !


DJ Le Riche

DJ Gijs Is een pupil uit de Double U DJ Masterclasses.

Allround opgeleidt en een DJ die met veel gevoel voor muziek de tracks aan elkaar mixt.  


 


DJ Gijs

DJ Taluco

DJ Taluco Zeer talentvolle jonge DJ en opkomend producer.

Draaistijlen; House, Dance, Moombahton  en Reggeaton.

Heef al samen gewerkt met The Partysquad, Fajah Lourens en

Robbie Pardoel! Op dit moment werkt hij hard aan zijn opkomende tracks. Oftewel,  een DJ met een brede toekomst!

Niet te missen op jouw party.


DJ Meck is een gezellige dj die elk feest tot een hoger niveau brengt. Met zijn oog voor publiek speelt hij perfect in op elk doelgroep. Van de discohits van vroeger tot de gezelligste meezingers van nu, niets is te gek voor D Meck. Ook verzoekjes zijn uiteraard geen probleem. Kortom geen feestje is te gek voor dj D Meck!
 


D Maarvin

Allround DJ Chris is een echte feest DJ voor elke leeftijd.

Jong en Oud, Top 40, Goud van Oud en Fout.

Dak er af garantie is zijn motto.

.


DJ Chris

DJ MelodicM is een jonge zeer ambitieuze DJ met nu al een platencontract in de house scene.

Met voorkeur voor house, draait hij met het grootste gemak ook allround, top 40 en kids feesten.

Met veel plezier entertainen dat is zijn doel.

 


DJ MelodicM