Diverse Artiesten (tarieven op aanvraag)

De Double U Artiesten zijn inzetbaar op elk soort feest!, wie ze zijn en wat ze kunnen lees je hieronder.  Bel of mail voor tarieven en beschikbaarheid

Soul Society behoort tot de meest succesvolle bands van de afgelopen 15 jaar. Kenmerkend aan de Soul Society is het swingende repertoire met het accent op R&B, Disco, Dance, Funk en Soul van de 70's tot het heden maar ook mooie ballads en soul uit de jaren ‘60 behoren tot het repertoire. Met hier en daar een jazzy randje. Naast bruiloften en bedrijfsfeesten spelen de muzikanten ook op nationale en internationale festivals. Bekende Nederlandse artiesten waaronder Hans Dulfer, Saskia Laroo en vele anderen jamden met deze band mee. Eind 2012 wordt de band versterkt met zangeres Doña Pessy en wordt de naam omgedoopt tot Soul Society. Soul Society speelt naast alle bekende danceclassics van onder andere Earth Wind and Fire, James Brown, Chic, Aretha Franklin, Stevie Wonder, ook modern groovy materiaal van o.a. Jamiroquai, Incognito, Bruno Mars, Robin Thicke, Pharrell Williams, John Legend en Maroon5. Soul Society staat garant voor een spetterend feestje met swingende muziek en een fantastische sfeer. Bezetting: Doña Pessy – zang, Manfred de Rooy - basgitaar, Machiel Verhaar – drums, Jan Reinen - toetsen, Randy Hoekwater – zang en Lou Guldemond – gitaar.Soul Society

Guido is een Allround Entertainer Guido is akoustisch-bas-Gitarist, zanger en perqussionist.

Guido

Saxy Louis, Allround saxofonist voor borrel en feest achtergrond of voorgrond, een artiest in hart en nieren.


 .Saxy Louis

Pardoux

DJ Parla en DJ Double U(pardoux)

Ca 30min durende house act met lekkere 90's stamp platen met zang. Parla is bekend van het nr "Liberte" fantastische oppep-act voor je feestavond.

DJ Double U i.c.m. Karaoke show - Drive in show; avond vullend programma gepresenteerd door. 


Saxo Martijn, i.c.m. een van onze DJ's en je hebt de ideale combinatie voor je feestavond, ideaal als je een band te duur vindt maar toch stukje live muziek wilt.Saxo Martijn

Ruby van Urk is geen onbekende naam in de nationale muziekwereld. Met haar stem als een juweel en bonzend hart voor entertainment heeft ze haar sporen al ruimschoots verdiend. Zo stond Ruby in het voorprogramma van artiesten als Jan Smit, Nick & Simon, Gerard Joling, Belle Perez, Gordon, Frans Bauer en Marco Borsato en heeft ze opgetreden met onder andere DJ José, the Frogettes, Haddaway, Cor Bakker en het Metropole Orkest.. Avondvullend te boeken i.c.m. DJ maar ook voor 1 of 2 x 30 minuten.


Ruby van Urk

Thé Sax Man  i.c.m. een van onze DJ's en je hebt de ideale combinatie voor je feestavond, ideaal als je een band te duur vindt maar toch stukje live muziek wilt. Diverse stijlen en sets mogelijk.

Thé Sax Man speelt sopraan sax, alt sax en dwarsfluit. Of een combi ervan

Thé Sax Man

House Infection bestaat uit twee zeer talentvolle jonge DJ's, DJ Kespa & DJ Beats Illigal zorgen voor een bizarre house infection!

Ongeneeslijk goede vernieuwende en bizarre party!

 .House Infection

Blues Brothers & More is de onvervalste Blues Brothers band inclusief blasers sessie. Met verrassende tempo wisselingen en korte intense showmomenten staat deze band zijn mannetje en zorgen ze dat iedereen zich weer helemaal Blues voelt. De Blues Brothers hebben vele nummers van hun grote helden gespeeld, BBMore doet ze dit na, van bekende songs als Everybody needs Somebody en Shake Your Tailfeather tot aan minder bekende songs als Looking for a Fox en het weergaloze Hold on I’m coming. Met hier en daar een knipoog door een andere tune er tussen te zetten is het ze gelukt om The Mission from GOD weer gestalte te geven. Aretha Franklin is de toegevoegde waarde die er bij geboekt kan worden.

Kortom één groot feest  als deze band komt optreden! www.bbmore.nl


Blues Brothers & More

The Alley Girls The Alley Girls" draaien meer dan 12,5 jaar mee in de showbusiness. In 1996 is het damestrio ontstaan en al snel maakte zij bekendheid met de geweldige formule van hun show: seventies! Zo waren zij te gast in vele bekende TV programma’s zoals: "Live and Cooking", "Hollands got Talent", “De Gouden Kooi” en "Wie is mijn Ex?" maar ook vele malen in het spraakmakende programma: "De Nacht Suite". Verder zijn de “dames”  met regelmaat te zien op grote landelijke evenementen als: De Gay Pride en De Tilburgse Kermis. Supremes imitatie: duur act 30 minuten. I.c.m. DJ heb je een grote disco showThe Alley Girls

Tribute to De Dijk dat is wat de band de Deik is en doet. De herkenbare en lekker mee te zingen nummers van De Dijk de meest succesvolle Nederlandse pop-rock-band aller tijden en nog steeds optreedt.

De Deik staat voor een gezellige avond met een band die staat als een huis.


Tribute to De Dijk

Prince Look-a-like  
Solo 30 min

Avondvullend als dj en/of met band


Prince look-a-like

Double DJ's Rhytm Mix  Double DJ's Rhytm Mix onderscheid je nu en boek deze act! Met deze act voeg je namelijk absoluut iets toe aan je feestavond. Niet 1, maar 2 DJ's die op beide op een eigen dj set tegelijk een mix maken met daarbij in het midden een drummer die op zijn kit ook mee gaat spelen. Een fantastische ca 30 min durende show die je feestavond compleet maakt.


Double DJ's Rhytm Mix

Harrie's Herrie is n 6 mans party band die wel houdt van een feestje.

Deze band beheerst alle stijlen en laten zich dan ook kenmerken door energieke snelle wisselingen tussen stijlen en decennia in de muziek met de juiste dosis enthousiasme. In combinatie met een Double U DJ heb je een non-stop party!

Motto: “Harrie’s Herrie pauzeert niet, de band laat het publiek alleen even op adem komen voor de volgende set”

.


Harrie’s Herrie

2-Unplugged Akoestische Gitaar Duo welke 2 stemmige easy listening

maar ook meer up tempo nummers spelen. Te gek voor borrel, receptie ed.

Virtuose gitaristen met gevoel voor sfeer.

.


2-Unplugged

Loungy Beats Sax & More als een band te duur is, of de ruimte te beperkt, maar u wilt wel het "live gevoel" beleven;

Dan hebben wij " Loungy Beats Sax & More"

Easy setting met DJ & Saxofoon inclusief licht/geluid.

Jazzy Loungy Tracks in een subtiel jasje.

Voor op de achtergrond; perfect voor tijdens receptie, borrel ed.

Kan ook doorstromen in up tempo indien nodig.

.


Loungy Beats Sax & More

Groove Mixed Sensation Een super swingende en opzwepende act met sax, percussie, zangeressen en DJ in één 15 minuten durende mix of avondvullend

Groove Mixed
Sensation

Arthur zanger en entertainer en al meer dan 20 jaar de zanger voor kroeg, sportkantine en verjaardagsfeest waarbij je houdt van gezelligheid. Met zijn uitgesproken en herkenbare geluid zingt hij uit volle borst die plaat die jij kent en waarbij het uitnodigd om precies zo uit volle borst mee te zingen.

Hij is te boeken als act van ca 30 minuten, maar kan ook avondvullend worden geboekt i.c.m. een DJ.Arthur

Deze muzikanten en artiesten zijn niet in vaste dienst van Doube U Productions.

Dit is puur een entertainmentoverzicht.